Ga naar de inhoud

koolreep0

Tijden veranderen en de wijze van bedrijfsfinanciering ook.

De tijd dat je voor een bedrijfsfinanciering  alleen bij een bank terecht kon ligt achter ons. In steeds meer gevallen is, naast een bancaire financiering, ook een alternatieve financieringsbron gewenst of zelfs noodzakelijk.

Kon je in het verleden nog volstaan met het aanleveren van accountantsrapporten en een prognose, tegenwoordig wordt steeds vaker een volledig uitgewerkt businessplan gevraagd, voordat een kredietvraag in behandeling wordt genomen..

Voor een succesvolle kredietaanvraag is, naast de reguliere bancaire kennis en netwerken, het steeds belangrijker ook kennis te hebben van alternatieve aanbieders van bedrijfsfinanciering en hun producten  en ook hier goede zakelijke contacten te hebben.

Kool & Partners is al vanaf 1997 actief in de wereld van bedrijfsfinancieringen en heeft hier een goede naam en een uitgebreid netwerk opgebouwd. Dankzij onze ruime ervaring, juridische-, financiële- en bedrijfskundige kennis zijn wij in staat om tot unieke, creatieve financieringsoplossingen te komen, die men soms niet voor mogelijk hield.

Op deze wijze leveren wij onze bijdrage aan het ondersteunen en laten groeien van het MKB.